Bestellingen en verzenden

Prijzen
Alle vermelde prijzen op LED Power zijn inclusief de wettelijke BTW en inclusief de eventuele verwijderingsbijdrage mits dit niet anders vermeld staat.

U hebt het product gevonden wat u wilt hebben en wilt afrekenen. Waarmee en hoe kunt u betale>
Bij LED Power hebt u de mogelijkheid om via verschillende betaalmethoden af te rekenen. Wij accepteren naast betalingen via iDeal de volgende betaalmethode; MiniTrix, MasterCard, Visa, Maestro, VPay en MisterCash. Ook kunt u ervoor kiezen om achteraf te betalen. U ontvangt dan van ons een factuur welke u binnen 14 dagen dient te voldoen.  

Betaal ik ook voor mijn verzending? 
Alle bestellingen die u bij LED Power doet worden u gratis toegezonden boven de € 100,– . Als u een bestelling hebt van onder de € 100,– bereken wij u verzendkosten van € 7,50 .

Binnen enkele dagen ontvangt u uw nieuwe verlichting, maar hoe wordt u bestelling verwerkt?

LED Power levert zijn producten via drop shipment af op de het adres dat u hebt ingevoerd. Drop shipment betekent simpelweg het direct vanaf fabrikant of importeur afleveren op een gespecificeerde locatie.
Doordat wij afleveren op locatie direct van onze leveranciers kunnen wij u nette prijzen aanbieden.

Verzendingen gebeuren via een internationale vervoerder of een nationale koerier afhankelijk van de grote van uw bestelling.

Ontvangt u producten in een beschadigde verpakking? Maakt u bij ontvangst een aantekening bij de vervoerder en neemt u dan direct contact met ons op zodat wij u verder kunnen assisteren.
Service staat bij ons hoog in het vaandel en mochten uw producten beschadigd zijn dan willen wij u natuurlijk zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.
Neem voor aan -of opmerkingen wat betreft uw bestelling contact op met klantenservice@led-power.nl.