Niet goed? Geld terug!

De niet goed geld terug regeling van LED power is bedoeld voor de particuliere verkoop.
Deze regeling is gebaseerd op het heroepingsrecht voor consumenten, verkoop op afstand. Als consument hebt u het recht zonder enige opgaaf van reden uw product retour te sturen.
Nadat u uw aankoop hebt ontvangen heeft u 2 weken de tijd om het product te evalueren zoals u dat in een reguliere winkel ook zou doen. Mocht u toch niet tevreden zijn met uw product stelt u ons dan via het email adres hieronder op de hoogte. U hebt dan nog eens 2 weken de tijd om het product retour te sturen. U kunt het retourformulier vinden onderaan de algemene voorwaarden stichting webshopkeurmerk

Houd u er alstublieft rekening mee dat het retour sturen van producten zonder opgaaf van redenen altijd geldt onder voorbehoud van artikel 10 van de algemene voorwaarden stichting webshopkeurmerk en artikel 6 van de algemen voorwaarden bedrijven.

Wij stellen het op prijs dat u de verpakking en het product indien mogelijk in dezelfde staat houd zoals u het hebt ontvangen mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met uw aankoop.

Meld u de product aan via retouren@led-power.nl. Wij zorgen ervoor dat wanneer wij de producten weer retour hebben ontvangen u binnen 5 werkdagen uw aankoopbedrag en betaalde verzendkosten terug op uw bankrekening gestort krijgt. Wilt u voor het aanmelden van uw retour toch liever iemand aan de telefoon? Bel dan +31(0)40 283 12 50.
Houd u bij retouren er wel rekening mee dat u wel verantwoordelijk bent voor de kosten van het retour sturen.

Als zakelijke klant kan het ook voorkomen dat u producten retour wilt sturen. Wij vragen u om in t geval van een bedrijf contact op te nemen met zakelijk@led-power.nl. Wij staan u dan graag te woord.