LED Downlights

Downlight is onmisbaar in een verlichtingsplan. Een downlighter is een armatuur (een armatuur is de houder van de lichtbron) dat neerwaarts een lichtbundel richt. Anders gezegd: de lamp kijkt naar beneden. Alles wat zich onder de lamp bevindt, wordt zo belicht. Met een downlighter kunt u allerlei soorten ruimtes fraai verlichten. Door zijn brede lichtbeeld maakt een downlight het mogelijk om een sfeervolle ambiance te creëren in woning of kantoor.

Doorgaans worden downlighters geplaatst in het plafond. Ze zorgen voor een ideale egale verlichting - zowel praktisch als decoratief - thuis, op kantoor, in de winkel of in het bedrijf. In huis hebben downlights, geplaatst op weloverwogen plekken en op een regelmatige afstand van elkaar, een groot effect op de ruimtewerking. Dat komt omdat downlights de omtrek en omvang van een ruimte belichten. En een kantoorruimte kan eenvoudig kleiner en gezelliger gemaakt worden, door downlights te installeren.

De koppeling tussen downlights en LED

LED kan uitstekend gebruikt worden in een downlight. De voordelen van LED zijn talrijk. Zo verbruikt LED minder energie, hebben LEDS een lange levensduur en geeft LED direct licht, zonder strooilicht. LED-Power.nl levert LEDdownlighters in allerlei soorten en maten. Neem een kijkje bij onze brede collectie en laat u inspireren!

Pagina 1 van 2